Auktoriserad bilverkstad

Vi reparerar bilar av alla märken i Stockholm

Du och din bil är varmt välkomna till oss. Vi har komplett utrustning för felsökning och bilreparation även på komplexa system. Därför kan vi förstå och ta väl hand om din bil, oavsett bilmärke.
Vår idé med bilverkstaden är att det skall fungera som ett alternativ till en märkesverkstad men med betydlig lägre priser. Vi utför samma service, felsökning, reparation på din bil som märkesverkstaden.


*Vår stämpel i serviceboken är likvärdig med den du får hos din märkesverkstad. Enligt EU-förordningen 1400/2002/EG (031001) gällande gruppundantaget (GRU) för fordonsbranschen, gäller din nybilsgaranti till fullo när du servar och/eller reparerar din bil hos oss!

Bilreparationer Stockholm
Bilreparation Stockholm

Felsökning

Vi felsöker din bil, digitalt, mekaniskt och elektriskt. I och med att vi är en autoexperten bilverkstad har vi den senaste mjukvaran och kan därmed utföra felsökning via OBD. På så sätt kan vi ta oss in i bilens “hjärna”

Bilreparation i Stockholm

Moderna bilar kräver moderna bilverkstäder. Som en del av autoexperten bilverkstad kan vi erbjuda ett heltäckande tjänsteutbud inom bilreparationer av alla bilmärken på Kungsholmen i Stockholm. Efter felsökning reparerar vi och byter ut de trasiga bildelarna och ser till att din bil fungerar normalt igen.

Bilreparation Verkstad Stockholm

Mekaniska bilreparationer

Även om moderna bilar är högteknologiska finns det många mekaniska komponenter som utsätts för slitage under årens lopp. Vi erbjuder attraktiva paket för reparation eller byte av till exempel avgassystem, stötdämpare, servosystem och hjullager. Om det skulle behövas så byter eller reparerar vi även motorns mekaniska delar som kylsystem, insugningselement och kam- och drivremssatser.

Prisvärda kvalitativa reservdelar

Vid en reparation beställer vi hem kvalitativa reservdelar med 3 års funktionsgaranti åt dig. För att kunna få ett exakt prisförslag behöver vi alltid din bils registreringsnummer. Vi garanterar att vi är ett av de mest prisvärda verkstäderna i stockholm, jämför oss gärna med andra verkstäder så ser du prisskillnaden!

Kontakta oss
Service och reparationer, däckhotell, däckbyte/hjulskifte, hjulinställning, däckreparationer samt bilvård,

Autoexperten Bilverkstad

Vi servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner

Volvo Service Verkstad

Service för din Volvo

Vår serviceanläggning är specialiserade på Volvo service och olika typer av reparationer.

Bilverkstad

Vi ger service till och reparerar alla bilar

Vår bilverkstad på Kungsholmen reparerar alla bilmärken, gamla som nya.

Assistansförsäkring ingår i din bilservice hos oss

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Boka felsökning & reparationer

Laddar…

Bilreparationer Stockholm

Vi lämnar 3 års funktionsgaranti på samtliga reservdelar

Vi arbetar med avancerade testinstrument för felsökning och bilreparation av komplexa system.

Vår idé med bilverkstaden är att den skall fungera som ett alternativ till en märkesverkstad men med betydlig lägre priser. Vi utför samma service, felsökning och reparation på din bil som märkesverkstaden.

Delbetala bilreparation med Autoexperten-kortet

Med Autoexperten-kortet kan du hos både Autoexperten butik och Autoexperten verkstad dela upp kostnaderna för dina inköp.

Du kan välja att betala månadsvis upp till 24 månader – räntefritt

Fullservice

Vi är den kompletta leverantören av allt som rör bilen

Kompetens

Vår personal genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar för bästa kvalité

Kvalitét

Vi utför dagligen kvalitétsgranskningar av våra utförda arbeten

Passion

Genom vår passion skapar vi trygghet för dig som kund

Bilreparation Stockholm - Vi reparerar bilar av alla märken
Google Rating
4.7
Product description:
Frågor och svar

Svar på frågor gällande Bilreparation Stockholm

Vi har ofta möjlighet att hjälpa dig snabbt, men för att kunna ge ett definitivt svar på den frågan behöver vi veta vad problemet är. Kontakta oss därför på telefon, mejl eller via vårt kontaktformulär. Då får vi en första bild av behovet och bokar tid. När du kommer till oss gör vi en kontroll av din bil utifrån det fel som du upplevt. När det är genomfört hör vi av oss för att få klartecken på att den reparation som vi vill göra är okej för dig. Då bestämmer vi också när reparationen ska genomföras, oftast samma dag.

När felsökning är genomförd kontaktar vi dig och föreslår åtgärder. Du har då möjlighet att tacka nej utan att det kostar mer än felsökningsavgiften.

Eftersom vi inte utför reparationer utan ditt medgivande så önskar vi att du håller dig anträffbar under den dag som bilen finns hos oss. Har du svårt att ta emot telefonsamtal föreslår vi sms eller mejl. Säg till när du lämnar in bilen hur vi enklast får tag på dig. Vi vill också att du tar fram låshylsan och serviceboken.

För att kunna ge ett rättvisande svar på den frågan behöver vi veta vad problemet är. Kontakta oss därför på telefon eller mejl. Då får vi en första bild av behovet och bokar tid. Vi gör en felsökning och kommer överens om vad som behöver göras och vad det kostar. Du får alltid återkoppling om lösning och pris. Vi gör inget utan att vi är överens!

För att kunna ge ett rättvisande svar på den frågan behöver vi prata med dig. Kontakta oss därför på telefon eller mejl. Då får vi en första bild av behovet och bokar tid. Vi gör en felsökning och kommer överens om vad som behöver göras och vad det kostar. Du får alltid återkoppling om lösning och pris. Vi gör inget utan att vi är överens!

Du bokar en tid för att ta reda på exakt vad som är fel med bilen (kanske har du fått indikationer via varningslampor som lyser, missljud i bilen eller annat). Vi kontrollerar felet på bilen och återkopplar så fort som möjligt vad som är fel. Vi vill gärna kunna nå dig snabbt, så försök vara så tillgänglig som möjligt och säg till om vi når dig bäst via telefon, mejl eller sms. Vid vårt samtal kan du bestämma om vi ska åtgärda felet eller ej. Om du väljer att avbryta är felsökningsavgiftdin enda kostnad. I undantagsfall vill vi felsöka vidare och då kommer vi överens om vilken kostnad det innebär. I övriga fall reparerar vi din bil och återkopplar när bilen är klar.

Om vi upptäckt något mer fel under arbetets gång hör vi av oss till dig direkt under förutsättning att felet påverkar körsäkerheten, eller om det är fördelaktigt ekonomiskt att göra reparationen i samband med det pågående arbetet. Övriga fel som inte är ”farliga” noteras och du kan få en offert på vad det skulle kosta att åtgärda dem.

Med vårt sätt att arbeta ska det vara en onödig fråga. Vi gör nämligen ingenting utan att först berätta för dig vad vi tänker göra och få ditt godkännande. Om vi hittar fler saker som behöver åtgärdas under arbetets gång hör vi av oss. När du hämtar bilen ska du alltså redan ha full koll på vad vi gjort, men för säkerhets skull kommer vi att repetera det. Allt för att skapa fullkomlig trygghet hos dig.

Ja, det har vi och vi löser snabbt det mesta av mindre karaktär så som byten av lampor, torkarblad och batterier. Men för att vara riktigt säker – slå en signal till oss på Mattssons Auto Center(08 651 7775 ) strax innan du besöker oss.