Våra Specialanpassade Tjänster för Företag

Serviceavtal för företagsbilar i Stockholm

Vi förstår att effektiviteten och tillförlitligheten hos företagsbilar är avgörande för framgången hos ditt företag. Vi erbjuder heltäckande tjänster för företagsbilar, för att hålla era bilar i toppskick. Våra välutbildade tekniker är experter på att serva och reparera olika bilmärken och modeller. Med avancerad utrustning och noggrann diagnos säkerställer vi att era företagsbilar håller hög prestanda och tillförlitlighet.


Kontakta oss idag
Serviceavtal för företagsbilar

Service för företagsbil

Har du en företagsbil som du behöver boka service eller reparation på? Vi erbjuder regelbundet underhåll och service enligt tillverkarens rekommendationer för att säkerställa att era företagsbilar presterar på toppnivå. Vi använder enbart högkvalitativa reservdelar för att bibehålla tillförlitlighet och hållbarhet.  Alltid minst tre års garanti på våra reservdelar

Bilservice & Underhåll för företagsbilar
Däckservice och Däckhotell för Företag

Däckservice och Däckhotell
för Företagsbil

Vi samarbetar med dom flesta tjänstebilsföretagen. Vi tar hand om era däckbyten, säsongdäckskiften, hjulinställning, balansering och andra däck reparationer. Med vårt däckhotell erbjuder vi er en smidig lösning för att förvara era företagsbilsdäck och frigöra värdefull plats på er arbetsplats eller garage.

Bilvård & rekond för Företagsbilar

Vi erbjuder all typ av professionell bilvård och bilrekond av högsta kvalitet och utför många olika typer av andra behandlingar för din bil. Vår bilrekond ger era företagsbilar ett extra skydd och glans. Genom att minska smuts ansamling och skydda lacken bidrar vi till att bibehålla både bilens utseende och andrahandsvärde.

Bilrekond-Stockholm
Bilreparation Stockholm

Snabb och pålitlig reparation

Vårt erfarna bilmekaniker står redo att snabbt och effektivt utföra reparationer på era företagsbilar vid oväntade händelser. Efter felsökning reparerar vi och byter ut de trasiga bildelarna och ser till att din bil fungerar normalt igen. Låt oss vara er förtrogna partner för alla era företagsbils behov.

Vi fakturerar företag som har hand om din tjänstbil inkl. Volvofinans Autoplan, GE Money Bank, DnB Autolease m.fl!
Förutom att handtvätta din företagsbil kan vi även ta hand om dina däck, inkl. skifte och förvaring mm!

Varför Välja Oss?

Prioriterad service för avtalskunder

När ni ingår ett serviceavtal med oss prioriteras ni före andra kunder. Det innebär snabbare tider, förmånliga priser och dedikerad support för att hantera alla era fordons behov.

Vi är en Godkänd bilverkstad

Vi är stolta över att vara en godkänd bilverkstad, vilket bekräftar vår höga standard och kvalitetssäkring. Vårt dedikerade team av erfarna mekaniker och tekniker arbetar enligt bransch standarder och följer tillverkarens rekommendationer.

Centrala läget i Stockholm

Vår bilverkstad är strategiskt belägen i centrala Stockholm, vilket ger företagen bekväm och enkel tillgång till våra tjänster. Det sparar värdefull tid och minimerar transportkostnader för att få service av hög kvalitet.

Kapacitet för alla företagsbilar

Oavsett antal företagsbilar har vi kapacitet att hantera dem. Med två anläggningar kan vi erbjuda tillräcklig kapacitet och resurser för att möta era krav och behov. Ni kan lita på att vi kan ta hand om alla era företagsbilar effektivt och snabbt.

Assistansförsäkring ingår

Vid originalservice ingår en 1-årig kostnadsfri vägassistansförsäkring. Detta ger dig extra trygghet och förmåner om olyckan skulle vara framme. Du kan vara säker på att du får snabb och pålitlig hjälp om olyckan skulle vara framme.

Reparation och service av alla bilmärken

Vår reparerar alla bilmärken, gamla som nya. Oavsett vilket märke eller modell företagets bilar tillhör kan ni lita på att vi har kompetensen och erfarenheten att hantera dem.

Kontakta oss

  Vad behöver ni hjälp med?

  Serviceavtal för företagsbilar i Stockholm

  För att säkerställa att bilarna i din verksamhet rullar smidigt är ett serviceavtal för företagsbilar viktigt. Hos Mattssons Auto Center erbjuder vi dig möjligheten att få bättre kontroll över dina företagsbilar och kostnaderna som är förknippade med dem. När du väljer att serva din bil hos oss ingår alltid 1 års vägassistans och 3 års funktionsgaranti på våra reservdelar. Med över 8 års erfarenhet och kompetenta servicetekniker som kontinuerligt uppdaterar sin kunskap, ser vi till att din företagsbil är i utmärkt skick så att du kan fokusera på din verksamhet. Vi erbjuder följande:
  - Vi Reperarar och servar alla bilmärken
  - Vi erbjuder Märkesanpassad service
  - Assistansförsäkring ingår
  - En kontaktpunkt
  - Förenklad administration
  - Boka verkstadstid enkelt via hemsidan eller telefon
  - Sänkta kostnader
  - Alltid minst tre års garanti på våra reservdelar
  - Möjlighet till Lånebil
  - Nybilsgarantin gäller
  - Godkänd bilverkstad

  Hos oss har företag speciella rabatter och erbjudanden. Kontakta oss för mer information om hur du kan teckna ett avtal som passar just ditt företag. Välkommen till oss på på Kungsholmen i Stockholm

  Din trygghet. Vår passion.

  Genom hög tillgänglighet, kvalité och kompetens garanterar vi alla våra kunder både trygghet och enkelhet i sitt bilägande.

  Vi använder oss av den senaste tekniken, välutbildade tekniker och reservdelar från Autoexperten som motsvarar originalkvalitet. Allt arbete genomförs utifrån noggrant anpassad processer för att säkerställa bästa kvalitet och resultat. När du lämnar bilen till oss på kungsholmen kan vi garantera att du får tillbaka en bil som är säker och håller hög prestanda.

  Välkommen till Mattsons Bilservice i Stockholm, ett professionellt och komplett omhändertagande av din bil!

  Fullservice

  Vi är den kompletta leverantören av allt som rör bilen

  Kompetens

  Vår personal genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar för bästa kvalité

  Kvalitét

  Vi utför dagligen kvalitétsgranskningar av våra utförda arbeten

  Passion

  Genom vår passion skapar vi trygghet för dig som kund