Keramisk lackförsegling

Keramiskt lackskydd i Stockholm

Få ditt fordon att glänsa med keramiskt lackskydd i Stockholm

Keramiskt lackskydd är ett överlägset sätt att skydda din bil mot slitage och föroreningar såsom avgaser, smuts och även UV-strålar som kan skada lacken på bilen.

Beroende på vilken bil du har och dina behov erbjuder vi olika keramiskt lackbehandlingar. Vi använder endast ledande produkter och har lackskydd som kan appliceras i 2 eller flera steg för att optimera dess verkningsgrad.


1-Stegs Polering - Keramiskt Lackskydd

1-Stegs Polering + Keramiskt Lackskydd

Rekomenderas till relativt nya fordon med mindre repor och små skador. Denna behandlingen gör sig jättebra på äldre bilar också som behöver få upp glansen lite extra. Lackskydd gör att bilen håller sig ren längre och den blir lätt tvättad i framtiden.

Pris:  fr 7500:-
Kampanjpris: från 4450: –

Läs mer

1-stegs polering är en av de mest populära bilvårdsbehandlingarna som finns tillgängliga för att ta hand om din bils lack. Denna tjänst kombinerar en mild polering av bilens lack med en applikation av lackskydd för att ge en utmärkt glans och skydd mot yttre påverkan.

Poleringen i denna tjänst är vanligtvis en mild enstegs-process, som utförs med hjälp av en roterande eller oscillerande polermaskin och en mild poleringsmedel. Poleringen är utformad för att ta bort små repor, hologram och ojämnheter i bilens lack för att ge en spegelblank finish. Genom att avlägsna dessa defekter från ytan på lacken, kan poleringen ge en ren, jämn och glansig yta som ser ut som ny.

Efter poleringen appliceras ett lager av lackskydd, som vanligtvis består av en vax, en polymer eller en keramisk beläggning. Lackskyddet fungerar som en barriär mellan bilens lack och omgivande element som sol, regn, damm och smuts. Det ger ett extra skydd mot oxidation, UV-strålar, föroreningar och andra skador som kan orsaka skador på lacken.

Den här behandlingen är idealisk för bilar som behöver en mild polering, men också för de som vill skydda bilens lack och ge den en glansig finish. Tjänsten är också lämplig för nya bilar som behöver skyddas mot yttre påverkan och för att bibehålla bilens höga värde över tiden.

Sammanfattningsvis är 1-stegs polering med lackskydd en effektiv bilvårdsbehandling som ger en spegelblank och skyddad yta på bilens lack. Tjänsten är idealisk för bilägare som vill ta hand om sin bil och bibehålla dess utseende och värde över tid.

1-Stegs Polering + 2 lager Keramiskt Lackskydd

Rekomenderas till fordon med tvättrepor och grövre defekter i lacken. Detta hjälper dessutom mot lätt solblekta bilar. Lackskydd gör att bilen håller sig ren längre och den blir lätt tvättad i framtiden.

 

Pris: fr 8000:-
Kampanjpris: från 4950: –

Läs mer

2-stegs keramiskt lackskydd är en fordonsbehandling som applicerar en tunn keramisk beläggning på bilens lack. Den består av två steg, där det första steget innebär en djuprengöring av bilens yta för att ta bort eventuell smuts och lackdefekter. Det andra steget innebär att applicera ett keramiskt skydd på ytan.

Den keramiska beläggningen fungerar som ett skydd för bilens lack mot skador som orsakas av yttre påverkan, såsom stenskott, repor, UV-strålar och kemikalier. Den skapar också en hård och blank yta som är lätt att rengöra och behåller sin glans längre än traditionella vaxbehandlingar.

Fördelen med keramiskt lackskydd jämfört med traditionella vaxbehandlingar är att det skyddar ytan betydligt bättre, vilket minskar risken för skador på lacken. Det ger också en mer hållbar glans som varar längre. Keramiskt lackskydd är en investering som förlänger livslängden på din bil och bevarar dess värde.

Det är viktigt att notera att appliceringen av keramiskt lackskydd kräver noggrannhet och erfarenhet. Det är bäst att lämna behandlingen till professionella bilvård specialister som har rätt utrustning och kunskap för att utföra jobbet på rätt sätt.

2-Stegs Polering + Keramiskt Lackskydd
3-Stegs Polering + 2 lager keramisk Lackskydd

1-Stegs Polering + 3 lager keramisk Lackskydd & Glasbehandling

Denna tjänsten är det mest exklusiva vi har att erbjuda. Se denna behandlingen som en ”operation” till ditt fordon som kan ta upp till Ca 5 dagar att utföra. Vi vill kunna erbjuda detta till dig som verkligen bryr dig väldigt mycket om ditt fordon för att få fram ultimat glans och en repfri lack!

Pris:  fr 15000:-
Kampanjpris: från 9750: –

Läs mer

1-Stegs Polering + 3 lager keramisk Lackskydd & Glasbehandling är en högkvalitativ bilvårdstjänst som ger din bil en total uppgradering av dess utseende och skydd. Denna tjänst kombinerar tre olika poleringssteg med två lager av keramiskt lackskydd och glasbehandling, vilket ger en glansig och skyddande yta som håller länge.

Det första steget i denna tjänst är en grundlig rengöring av bilens exteriör för att ta bort smuts, fläckar och föroreningar. Därefter följer poleringssteg ett, som är en djuprengöring av lacken för att ta bort små repor och ojämnheter. Det andra poleringssteget fokuserar på att ta bort större repor och förbättra lackens glans och lyster. Det tredje och sista poleringssteget syftar till att göra ytan perfekt slät och glansig.

Efter att poleringen är klar appliceras tre lager av keramiskt lackskydd på bilen. Detta skyddar bilen mot yttre påverkan som solstrålar, regn, damm, insekter och smuts, samt mot kemiska ämnen som kan orsaka skador på lacken. De keramiska lagren ger också en hög glans och gör att bilen ser ut som ny igen.

Glasbehandlingen som ingår i denna tjänst ger också ett extra skydd mot yttre påverkan på bilens glas. Detta skydd gör det lättare att hålla bilrutan ren från insekter, smuts och regn, samt förhindrar att glaset blir repigt eller missfärgat.

Sammanfattningsvis ger 1-Stegs Polering + 3 lager keramisk Lackskydd & Glasbehandling din bil ett högkvalitativt skydd mot skador och föroreningar samtidigt som det ger en högglansig yta som håller länge.

Boka tid för bilrekond

Laddar…

Maximera skyddet för din bil med vår keramiska lackbehandling i Stockholm

Keramiskt lackskydd är en av de mest eftertraktade behandlingarna för bilar i dagens marknad. Detta skydd används för att skydda din bil från yttre påverkan som UV-strålar, regn, smuts, pollen och andra föroreningar. Behandlingen ger ett extremt hållbart och reptåligt lager som täcker bilens lack och ger en djupare och mer glänsande finish.

Vi på vår verkstad i Stockholm erbjuder en professionell keramisk lackskydd behandling som ger dig långvarigt skydd för din bil. Vi använder högkvalitativa produkter som ger maximalt skydd och hållbarhet. Våra erfarna tekniker ser till att behandlingen utförs noggrant och säkert för att ge din bil det skydd den behöver.

Kontakta oss idag för att boka din keramiska lackskydd behandling och ge din bil den ultimata skyddsnivån den förtjänar.

Fullservice

Vi är den kompletta leverantören av allt som rör bilen

Kompetens

Vår personal genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar för bästa kvalité

Kvalitét

Vi utför dagligen kvalitétsgranskningar av våra utförda arbeten

Passion

Genom vår passion skapar vi trygghet för dig som kund

Keramiskt Lackskydd Stockholm - Lackförsegling bil - Mattssons Auto Center
Google Rating
4.7
Product description: