Bromsbyte Stockholm

Byte & reparation av bromsar i Stockholm

Bromsarna är den viktigaste säkerhetsutrustningen i din bil och hos Mattssons Auto center i Stockholm kan vi säkerställa att de fungerar som de ska och byta bromsar åt dig om det behövs.

Bromsar som inte fungerar optimalt kan leda till många tråkiga olyckor. Det är oftast just vid olyckor eller vid service som man upptäcker problem med bilens bromsar. Därför är det rekommenderat att regelbundet kontrollera dina bromsar och utföra ett bromsbyte om bromssystemet inte går att fixa med t.ex. byta av bromsskivor eller bromsklossar.


Boka Bromsbyte
Byta bromsar Stockholm

När ska jag göra service av mina bromsar?

Man kan säga att grundregeln är att om det låter konstigt från bromsarna eller om de känns annorlunda när du trycker på pedalen så är det läge att lämna in bilen för en felsökning. Bromsarna är ett av bilens absolut viktigaste säkerhetssystem, inte bara för din egen skull utan för dina medtrafikanter och övriga i din omgivning. Vi lämnar 3 års funktionsgaranti på våra reservdelar, vilka håller hög kvalitet

Boka tid för felsökning

Vad kostar en bromsservice?

Priset på en service av bromsarna varierar beroende på hur snabbt man kan identifiera problemet samt vilken typ av bil det är. Du får ett kostnadsfritt prisföslag från oss innan arbetet påbörjas. Vill du betala i din egen takt? Med Autoexperten-kortet kan du delbetala räntefritt i upp till 24 månader

Boka Bromsservice Stockholm
Bromsbyte Stockholm
Byte & reparation av bromsar i Stockholm

Vad ingår i ett bromssystem?

Bromsar består vanligtvis av bromsskivor och bromsklossar/bromsbelägg. Bromsklossarna sitter i ett bromsok och med hjälp av hydrauliken i kolvarna trycks klossarna mot skivan och skapar friktion som är den bromsande funktionen

Service och reparationer, däckhotell, däckbyte/hjulskifte, hjulinställning, däckreparationer samt bilvård,

Autoexperten Bilverkstad

Vi servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner

Volvo Service Verkstad

Service för din Volvo

Vår serviceanläggning är specialiserade på Volvo service och olika typer av reparationer.

Bilverkstad

Vi ger service till och reparerar alla bilar

Vår bilverkstad på Kungsholmen reparerar alla bilmärken, gamla som nya.

Assistansförsäkring ingår i din bilservice hos oss

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Boka tid för Bromsbyte

Laddar…

Reparation & byte av Bromsar Stockholm

Vi lämnar 3 års funktionsgaranti på samtliga reservdelar

Det finns flera tecken när det är dags att åka in till oss och kontrollera dina bromsar. Håll utkik efter dessa när du är ute och kör för att förebygga olyckor som kan bero på att bromsarna inte fungerar som de ska.

Ett tydligt tecken är att bromsvarningslampan lyser på instrumentbrädan. När detta händer bör du åka in till en verkstad så snart du kan för att kontrollera vad felet är.

Andra tecken på att dina bromsar bör kontrolleras är att bromspedalen vibrerar vid inbromsning eller att bromsarna “gnisslar” eller gör oljud när du bromsar. Om din bil visar något av dessa tecken kan du komma in till vår verkstad i stockholm och få hjälp av våra experter med att identifiera problemet och få en professionell rekommendation på hur problemet ska lösas. Ibland räcker det med att man byter ut specifika delar av bromssystemet. Ibland behöver bromsvätskan bytas ut. Och i vissa fall behöver man utföra ett bromsbyte.

Fullservice

Vi är den kompletta leverantören av allt som rör bilen

Kompetens

Vår personal genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar för bästa kvalité

Kvalitét

Vi utför dagligen kvalitétsgranskningar av våra utförda arbeten

Passion

Genom vår passion skapar vi trygghet för dig som kund

Byte & reparation av bromsar i Stockholm - Mattssons Auto Center
Google Rating
4.8
Product description: