Mercedes Verkstad Stockholm

Professionell Mercedes Service Stockholm

När du väljer att boka din Mercedes för service hos Mattssons Auto Center i Stockholm kan du vara trygg i vetskapen om att din bil tas om hand av utbildade fordonsmekaniker. Vi följer tillverkarens instruktioner och erbjuder en fullständig serviceresumé efter utförd service. Du kan också förvänta dig tydliga och transparenta kostnadsuppskattningar innan arbetet påbörjas, och vi strävar alltid efter att behålla din nybilsgaranti.


*Vår stämpel i serviceboken är likvärdig med den du får hos din märkesverkstad. Enligt EU-förordningen 1400/2002/EG (031001) gällande gruppundantaget (GRU) för fordonsbranschen, gäller din nybilsgaranti till fullo när du servar och/eller reparerar din bil hos oss!

Begär offert
Volvoservice Verkstad i Stockholm Kungsholmen
Originalservice Stockholm

Högkvalitativa reservdelar och 3 års funktionsgaranti

När det kommer till reparation av din Mercedes använder vi alltid reservdelar som är specifikt utformade för din bilmodell. Vi erbjuder högkvalitativa reservdelar som motsvarar originalkvalitet och kan stolt erbjuda 3 års funktionsgaranti på alla våra delar. Med vår noggranna och professionella service kan du vara säker på att din Mercedes får bästa möjliga vård och reparation.

Boka tid för service

Omfattande Mercedes reparationer och byten vid behov

Ibland kan servicen på din Mercedes vara mer omfattande när vissa delar i motorn behöver bytas ut på grund av naturligt slitage, som exempelvis kamremmen. Vid dessa tillfällen kan det vara lämpligt att också byta ut vattenpumpen för att säkerställa optimal prestanda och förhindra framtida problem. Vi förser dig alltid med detaljerad information och prisförslag innan vi påbörjar några reparationer eller byten.

Oljebyte och byte av oljefilter Stockholm
Vi servar alla bilar i Stockholm

Vad som ingår i vår omfattande bilservice för din Mercedes

Vid varje service för din Mercedes genomför vi viktiga åtgärder för att hålla din bil i toppskick. Det inkluderar bland annat byte av olja och oljefilter för att säkerställa optimal smörjning och värmeavledning i motorn. Vi byter också ut luftfilter och kupéfilter regelbundet för att garantera en ren och behaglig bilupplevelse. Eventuellt byter vi även ut tändstift och utför andra nödvändiga byten som kamremsbyte, axelremsbyte och torkarbladsbyte för att se till att din Mercedes är i bästa möjliga skick.

Har din bil digital servicebok

Vi stämplar de flesta elektroniska digitala servicebok efter utfört service hos oss.
Exempel på märke som numera använder digitala servicebok är Audi, BMW, Mazda, Toyota, Skoda, Vw, Mercedes Benz mm.

Service och reparationer, däckhotell, däckbyte/hjulskifte, hjulinställning, däckreparationer samt bilvård,

Autoexperten Bilverkstad

Vi servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner

Volvo Service Verkstad

Service för din Volvo

Vår serviceanläggning är specialiserade på Volvo service och olika typer av reparationer.

Bilverkstad

Vi ger service till och reparerar alla bilar

Vår bilverkstad på Kungsholmen reparerar alla bilmärken, gamla som nya.

Assistansförsäkring ingår i din bilservice hos oss

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Boka tid för Mercedes service

Laddar…

Mercedes Verkstad Stockholm

Högkvalitativ och professionell Mercedes service

Välkommen till Mattssons Auto Center, din pålitliga Mercedes-verkstad i Stockholm. Vi är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ service och reparation för din Mercedes-bil. Hos oss får du tillgång till erfarna fordonsmekaniker som är utbildade enligt tillverkarens instruktioner och som tar hand om din bil med omsorg och precision.

Vi förstår vikten av att bibehålla din Mercedes nybilsgaranti, och därför följer vi alltid tillverkarens serviceschema vid varje service och reparation. Detta garanterar att din bil får den exakta vård och uppmärksamhet den behöver för att fortsätta prestera på högsta nivå.

Vår verkstad är utrustad med den senaste tekniken och specialverktyg som krävs för att utföra reparationer och service på Mercedes-bilar. Vi använder också endast högkvalitativa reservdelar som är specifikt utformade för din Mercedes-modell. Detta säkerställer inte bara att din bil får optimal prestanda och tillförlitlighet, utan vi kan också erbjuda 3 års funktionsgaranti på alla våra reservdelar

Fullservice

Vi är den kompletta leverantören av allt som rör bilen

Kompetens

Vår personal genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar för bästa kvalité

Kvalitét

Vi utför dagligen kvalitétsgranskningar av våra utförda arbeten

Passion

Genom vår passion skapar vi trygghet för dig som kund


mercedes verkstad stockholm | mercedes service stockholm | mercedes benz verkstad | mercedes verkstad | mercedes service | bästa mercedes verkstad stockholm | byta bromsbelägg mercedes pris | digital servicebok mercedes | service mercedes stockholm | mercedes digital servicebok | service a mercedes pris | service mercedes

Professionell Mercedes Verkstad i Stockholm - Mattssons Auto Center
Google Rating
4.7
Product description: