Saab Verkstad Stockholm

Saab Service Stockholm

När du väljer Mattssons Auto Center för att serva eller reparera din Saab i Stockholm kan du vara säker på att erfarna och kompetenta yrkesmän tar hand om ditt fordon. Vi följer strikt Saabs instruktioner och serviceschemat som är specifikt anpassat för just din bil. Detta garanterar att din nybilsgaranti bibehålls intakt. Dessutom ger vi dig möjlighet att godkänna priset och arbetsordern innan något arbete påbörjas. Efter att servicen är utförd, får du också en detaljerad redovisning av de åtgärder som utförts enligt serviceschemat.


*Vår stämpel i serviceboken är likvärdig med den du får hos din märkesverkstad. Enligt EU-förordningen 1400/2002/EG (031001) gällande gruppundantaget (GRU) för fordonsbranschen, gäller din nybilsgaranti till fullo när du servar och/eller reparerar din bil hos oss!

Se pris och boka direkt

Välj tjänst
Volvoservice Verkstad i Stockholm Kungsholmen
Originalservice Stockholm

Högkvalitativa reservdelar och 3 års garanti

På Mattssons Auto Center använder vi enbart Autoexpertens egna reservdelar som uppfyller EU:s förordningar (1400/2002/EG). Detta innebär att våra reservdelar håller samma höga kvalitet som originaldelarna. Vi är så säkra på deras pålitlighet att vi kan erbjuda en funktionsgaranti på hela tre år för dessa delar. När du lämnar in din Saab hos oss kan du vara trygg med att den är i säkra händer.

Boka tid för service

Omfattande bilservice för din Saab

Vid en service på Mattssons Auto Center kan vi kontrollera och byta ut flera viktiga komponenter i din Saab. Exempel på sådana delar är motorolja, växellådsolja, luftfilter, kupéfilter, tändstift (om det är tillämpligt), bromskomponenter och kamrem. Genom att regelbundet serva din bil minskar du risken för oväntade problem och förebygger kostsamma reparationer. Våra servicetekniker är välutbildade och håller sig ständigt uppdaterade om den senaste tekniken i dagens bilar. När du väljer oss som din serviceverkstad får du även förmånen av 12 månaders kostnadsfri assistansförsäkring, vilket ger dig snabb hjälp vid eventuella olyckor.

Oljebyte och byte av oljefilter Stockholm
Vi servar alla bilar i Stockholm

Flexibla betalningsalternativ för din bekvämlighet

Vi på Mattssons Auto Center förstår vikten av att erbjuda våra kunder bekväma betalningsalternativ. Med Autoexperten-kortet kan du dela upp din betalning i upp till 24 månader utan ränta. Detta ger dig möjlighet att hantera kostnaderna på ett sätt som passar din ekonomi. Vi strävar alltid efter att göra din Saab-serviceupplevelse så smidig och förmånlig som möjligt.

Har din bil digital servicebok

Vi stämplar de flesta elektroniska digitala servicebok efter utfört service hos oss.
Exempel på märke som numera använder digitala servicebok är Audi, BMW, Mazda, Toyota, Skoda, Vw, Mercedes Benz mm.

Service och reparationer, däckhotell, däckbyte/hjulskifte, hjulinställning, däckreparationer samt bilvård,

Autoexperten Bilverkstad

Vi servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner

Volvo Service Verkstad

Service för din Volvo

Vår serviceanläggning är specialiserade på Volvo service och olika typer av reparationer.

Bilverkstad

Vi ger service till och reparerar alla bilar

Vår bilverkstad på Kungsholmen reparerar alla bilmärken, gamla som nya.

Assistansförsäkring ingår i din bilservice hos oss

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Boka tid för Saab service

Laddar…

Saab Verkstad Stockholm

Vi är en Saabservice verkstad mitt på Kungsholmen i Stockholm

När det kommer till att hålla din Saab i toppskick och bibehålla dess prestanda och säkerhet är det viktigt att välja en pålitlig verkstad. I Stockholm finns Mattssons Auto Center, din dedikerade Saab Verkstad som erbjuder en omfattande service och reparation för din Saab.

När du lämnar in din Saab hos oss kan du vara trygg med att den är i händerna på erfarna och kunniga tekniker som är specialiserade på Saab-bilar. Vårt team av yrkesmän har gedigen kunskap om Saabs modeller och system, vilket gör att de kan utföra service och reparationer på ett noggrant och professionellt sätt.

Vi strävar alltid efter att följa Saabs instruktioner och det serviceschema som gäller specifikt för din Saab-modell. Genom att hålla oss uppdaterade med de senaste riktlinjerna och rekommendationerna från Saab, kan vi säkerställa att din bil underhålls på rätt sätt och att nybilsgarantin bibehålls intakt.

Fullservice

Vi är den kompletta leverantören av allt som rör bilen

Kompetens

Vår personal genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar för bästa kvalité

Kvalitét

Vi utför dagligen kvalitétsgranskningar av våra utförda arbeten

Passion

Genom vår passion skapar vi trygghet för dig som kund


Saab verkstad stockholm | Saab service stockholm | kamremsbyte Saab | Saab bilverkstad | service Saab stockholm | Saab bilservice | byta bromsbelägg pris Saab | service Saab | auktoriserad Saab verkstad stockholm | byta kamrem pris Saab | Saab service | Saab verkstad | Saab service pris | bilverkstad Saab| Saab auktoriserad verkstad | Saabverkstad stockholm | auktoriserad Saabverkstad | verkstad Saab| bilservice Saab

Professionell Saab Verkstad i Stockholm - Mattssons Auto Center
Google Rating
4.7
Product description: