Volvo Verkstad Stockholm

Volvo Service Stockholm

När du väljer Mattssons Auto Center för att serva eller reparera din Volvo i Stockholm kan du vara säker på att erfarna och kompetenta yrkesmän tar hand om ditt fordon. Vi följer strikt Volvos instruktioner och serviceschemat som är specifikt anpassat för just din bil. Detta garanterar att din nybilsgaranti bibehålls intakt. Dessutom ger vi dig möjlighet att godkänna priset och arbetsordern innan något arbete påbörjas. Efter att servicen är utförd, får du också en detaljerad redovisning av de åtgärder som utförts enligt serviceschemat.


*Vår stämpel i serviceboken är likvärdig med den du får hos din märkesverkstad. Enligt EU-förordningen 1400/2002/EG (031001) gällande gruppundantaget (GRU) för fordonsbranschen, gäller din nybilsgaranti till fullo när du servar och/eller reparerar din bil hos oss!

Begär offert
Volvoservice Verkstad i Stockholm Kungsholmen
Originalservice Stockholm

Högkvalitativa reservdelar och 3 års garanti

På Mattssons Auto Center använder vi enbart Autoexpertens egna reservdelar som uppfyller EU:s förordningar (1400/2002/EG). Detta innebär att våra reservdelar håller samma höga kvalitet som originaldelarna. Vi är så säkra på deras pålitlighet att vi kan erbjuda en funktionsgaranti på hela tre år för dessa delar. När du lämnar in din Volvo hos oss kan du vara trygg med att den är i säkra händer.

Boka tid för service

Omfattande bilservice för din Volvo

Vid en service på Mattssons Auto Center kan vi kontrollera och byta ut flera viktiga komponenter i din Volvo. Exempel på sådana delar är motorolja, växellådsolja, luftfilter, kupéfilter, tändstift (om det är tillämpligt), bromskomponenter och kamrem. Genom att regelbundet serva din bil minskar du risken för oväntade problem och förebygger kostsamma reparationer. Våra servicetekniker är välutbildade och håller sig ständigt uppdaterade om den senaste tekniken i dagens bilar. När du väljer oss som din serviceverkstad får du även förmånen av 12 månaders kostnadsfri assistansförsäkring, vilket ger dig snabb hjälp vid eventuella olyckor.

Oljebyte och byte av oljefilter Stockholm
Vi servar alla bilar i Stockholm

Flexibla betalningsalternativ för din bekvämlighet

Vi på Mattssons Auto Center förstår vikten av att erbjuda våra kunder bekväma betalningsalternativ. Med Autoexperten-kortet kan du dela upp din betalning i upp till 24 månader utan ränta. Detta ger dig möjlighet att hantera kostnaderna på ett sätt som passar din ekonomi. Vi strävar alltid efter att göra din Volvo-serviceupplevelse så smidig och förmånlig som möjligt.

Har din bil digital servicebok

Vi stämplar de flesta elektroniska digitala servicebok efter utfört service hos oss.
Exempel på märke som numera använder digitala servicebok är Audi, BMW, Mazda, Toyota, Skoda, Vw, Mercedes Benz mm.

Service och reparationer, däckhotell, däckbyte/hjulskifte, hjulinställning, däckreparationer samt bilvård,

Autoexperten Bilverkstad

Vi servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner

Volvo Service Verkstad

Service för din Volvo

Vår serviceanläggning är specialiserade på Volvo service och olika typer av reparationer.

Bilverkstad

Vi ger service till och reparerar alla bilar

Vår bilverkstad på Kungsholmen reparerar alla bilmärken, gamla som nya.

Assistansförsäkring ingår i din bilservice hos oss

Assistansförsäkring

Vid service får du alltid 12 månaders fri vägassistans- försäkring.

Boka tid för Volvo service

Laddar…

Volvo Verkstad Stockholm

Vi är en Volvoservice verkstad mitt på Kungsholmen i Stockholm

När det kommer till att hålla din Volvo i toppskick och bibehålla dess prestanda och säkerhet är det viktigt att välja en pålitlig verkstad. I Stockholm finns Mattssons Auto Center, din dedikerade Volvo Verkstad som erbjuder en omfattande service och reparation för din Volvo.

När du lämnar in din Volvo hos oss kan du vara trygg med att den är i händerna på erfarna och kunniga tekniker som är specialiserade på Volvo-fordon. Vårt team av yrkesmän har gedigen kunskap om Volvos modeller och system, vilket gör att de kan utföra service och reparationer på ett noggrant och professionellt sätt.

Vi strävar alltid efter att följa Volvos instruktioner och det serviceschema som gäller specifikt för din Volvo-modell. Genom att hålla oss uppdaterade med de senaste riktlinjerna och rekommendationerna från Volvo, kan vi säkerställa att din bil underhålls på rätt sätt och att nybilsgarantin bibehålls intakt.

Fullservice

Vi är den kompletta leverantören av allt som rör bilen

Kompetens

Vår personal genomgår regelbundet kompetenshöjande utbildningar för bästa kvalité

Kvalitét

Vi utför dagligen kvalitétsgranskningar av våra utförda arbeten

Passion

Genom vår passion skapar vi trygghet för dig som kund


volvo verkstad stockholm | volvo service stockholm | kamremsbyte volvo | volvo bilverkstad | service volvo stockholm | volvo bilservice | byta bromsbelägg pris volvo | service volvo | auktoriserad volvo verkstad stockholm | byta kamrem pris volvo | volvo service | volvo verkstad | volvo service pris | bilverkstad volvo | volvo auktoriserad verkstad | volvoverkstad stockholm | auktoriserad volvoverkstad | verkstad volvo | bilservice volvo

Professionell Volvo Verkstad i Stockholm - Mattssons Auto Center
Google Rating
4.7
Product description: